Direct een nieuwe of gebruikte auto leasen?

U rijdt al een nieuwe auto vanaf 149,00 pm op basis van full operational lease!

Nu ook mogelijkheden voor starters en ZZP'ers.
Ondernemers met negatieve BKR codering geen probleem.

Financial Lease, uw best denkbare financiële deal!

Een slimme manier om uw nieuwe of gebruikte auto te financieren! Met Financial Lease kunt u de investering buiten uw normale bedrijfsfinanciering houden. U bent ‘economisch eigenaar’ en kunt zo uw nieuwe auto op uw bedrijfsbalans plaatsen. Maandlasten worden op uw bedrijfssituatie toegespitst, u kiest de looptijd die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van uw auto past.

Bij aanschaf van deze bedrijfsauto profiteert u van de investeringsaftrek. Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een deel van) het aanschafbedrag. Hoe groot uw voordeel is hangt af van uw de totale investeringen die u in het betreffende boekjaar hebt gedaan.

Een slottermijn betekent lagere maandlasten. Bij een Financial Lease met een slottermijn blijven uw maandlasten laag. U hoeft dan niet het volledige leasebedrag af te lossen. Dit levert aanzienlijk lagere maandlasten op dan de standaard financieringsmogelijkheden.
Over de slottermijn betaalt u tijdens de looptijd van het contract namelijk alleen rente, geen aflossing. Pas aan het eind van de looptijd betaalt u de slottermijn. Dit kan dan uit de opbrengst van de auto die u dan misschien weer inruilt of verkoopt.

U stelt de slottermijn in overleg met uw leverancier vast, dat is gebaseerd op een reëel bedrag en rekening houdt met de restwaarde. Door de slottermijn lager vast te stellen dan de inruilwaarde, ontstaat er aan het eind van het contract financiële ruimte. Deze kunt u dan weer gebruiken bij aanschaf van een volgende auto met een Financial Lease. Blijft u liever rijden in uw auto? Dat kan, u kunt gewoon de slottermijn voldoen of herfinancieren.

Mediapakket LEASE is onderdeel van Mediapakket

www.mediapakket.com

Steenzoutweg 9
7554 RN Hengelo ov

074-2425950
KVK 53121287